Pasta amb mortadel·la i pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de pasta (per exemple Plomes)
- Aigua salada, bullent
- 1 ceba
- 100 grams de mortadel·la a rodanxes
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 ½ dl de crema per batre
- ½ culleradeta de pebre vermell suau
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- 200 grams de pèsols congelats
4 racions
Elaboració
Bull la pasta en aigua salada fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor
Talla la ceba a daus petits, i la mortadel·la en tires.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la mortadel·la, retira del foc i reserva.
Fregeix la ceba, remena i cuina fins que comenci a enrossir. Afegeix la crema, bull uns instants, i condimenta amb pebre vermell, i sal i pebre al gust.
Agrega els pèsols, i cuina a foc lent durant uns 2 minuts. Aboca la salsa sobre la pasta, adorna amb les tires de mortadel·la i espolsa una mica de formatge parmesà per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.