Pasta amb mortadel·la i pèsols

Ingredients

  • 300 grams de pasta (per exemple Plomes)
  • Aigua salada, bullent
  • 1 ceba
  • 100 grams de mortadel·la a rodanxes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 ½ dl de crema per batre
  • ½ culleradeta de pebre vermell suau
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • 200 grams de pèsols congelats

4 racions

Elaboració

Bull la pasta en aigua salada fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor
Talla la ceba a daus petits, i la mortadel·la en tires.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la mortadel·la, retira del foc i reserva.
Fregeix la ceba, remena i cuina fins que comenci a enrossir. Afegeix la crema, bull uns instants, i condimenta amb pebre vermell, i sal i pebre al gust.
Agrega els pèsols, i cuina a foc lent durant uns 2 minuts. Aboca la salsa sobre la pasta, adorna amb les tires de mortadel·la i espolsa una mica de formatge parmesà per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: