Tomàquets al forn, farcits amb pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata per gratinar de 23 cm Ø
- Mantega per greixar la safata
- 200 grams de pasta petita
- 30 grams de mantega
- 50 grams de formatge Sbrinz, ratllat
- 150 g de mozzarella, en cubs petits
- Un gra d'all, premsat
- 1 cullerada d'orenga
- 1 cullerada d'alfàbrega picada
- Sal
- Pebre
- 8 tomàquets.
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta durant 10 minuts, en aigua salada bullent, retira, escorre i refreda.
Barreja la meitat de la mantega, amb el formatge sbrinz, la mozzarella, l'all i les herbes aromàtiques.
Talla una tapa als tomàquets.
Buida els tomàquets.
Reparteix, els tomàquets, pel fons de la safata ben greixada.
Omple els tomàquets amb pasta, i reparteix per sobre, la barreja de mantega, formatge sbrinz, mozzarella, all i herbes aromàtiques.
Col·loca les tapes dels tomàquets, al costat de cada pesa.
Cobreix la safata amb paper d'alumini.
Preescalfa el forn a 220 graus, col·loca la safata i cuina durant uns 20 a 25 minuts, retira la làmina d'alumini, passats 10 minuts.
Aquests tomàquets poden acompanyar, carn a la brasa, hamburgueses, carn picada, salsitxes fresques, etcètera.
L'interior dels tomàquets buidats, pot servir per a una salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.