Risotto de carabassa amb carn
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Marinada:
- 500 grams de carn de boví tallada en tires
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 culleradeta de suc de llimona
- Ratlladura de taronja
- Pebre rosa
- 1 cullerada d'oli
- Mantega
- Sal i pebre.
Risotto:
- 1 ceba ben picada
- Mantega
- 500 grams de carabassa, per exemple, Butternut tallada a daus
- 300 grams d'arròs per risotto
- 1 dl vi o brou
- 1 litre i ½ de brou de carn, calent
- 100 grams de mascarpone
- 2 cullerades de julivert, picat
- Julivert i pell de taronja per l'adorn.
4 racions
Elaboració
Marinada:
Barreja la carn amb tots els ingredients fins i tot l'oli.
Tapa i marina a temperatura ambient durant 1 a 2 hores.
Fregeix, amb la mantega ben calenta, la carn en una paella alta en diverses porcions, retira i condimenta al gust.
Risotto:
Agrega la ceba en la mateixa paella de la mantega i rosseja fins que prengui un bonic color daurat.
Agrega la carabassa i sofregeix a foc lent.
Agrega l'arròs, sofregeix fins que l'arròs estigui ben impregnat de mantega.
Desglaça amb vi o brou, deixa reduir i agrega el brou en petites porcions, bull a poc a poc sense deixar de remenar, fins que el risotto estigui al dente.
Abans de servir, barreja la carn, el formatge i el julivert amb el risotto, calenta el conjunt breument i adorna amb el julivert i la pell de taronja.
La carn de boví, pots substituir-la per pollastre, i la carabassa per pastanagues
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.