Risotto de carabassa amb carn

Ingredients

Marinada:

  • 500 grams de carn de boví tallada en tires
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Ratlladura de taronja
  • Pebre rosa
  • 1 cullerada d'oli
  • Mantega
  • Sal i pebre.

Risotto:

  • 1 ceba ben picada
  • Mantega
  • 500 grams de carabassa, per exemple, Butternut tallada a daus
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 1 dl vi o brou
  • 1 litre i ½ de brou de carn, calent
  • 100 grams de mascarpone
  • 2 cullerades de julivert, picat
  • Julivert i pell de taronja per l'adorn.

4 racions

Elaboració

Marinada:

Barreja la carn amb tots els ingredients fins i tot l'oli.
Tapa i marina a temperatura ambient durant 1 a 2 hores.
Fregeix, amb la mantega ben calenta, la carn en una paella alta en diverses porcions, retira i condimenta al gust.

Risotto:

Agrega la ceba en la mateixa paella de la mantega i rosseja fins que prengui un bonic color daurat.
Agrega la carabassa i sofregeix a foc lent.
Agrega l'arròs, sofregeix fins que l'arròs estigui ben impregnat de mantega.
Desglaça amb vi o brou, deixa reduir i agrega el brou en petites porcions, bull a poc a poc sense deixar de remenar, fins que el risotto estigui al dente.
Abans de servir, barreja la carn, el formatge i el julivert amb el risotto, calenta el conjunt breument i adorna amb el julivert i la pell de taronja.
La carn de boví, pots substituir-la per pollastre, i la carabassa per pastanagues


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: