Pits de pollastre farcits
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Farcit:
- Oli per fregir
- 150 grams d'espinacs, tallats grosserament
- 150 grams de pèsols
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 50 grams de formatge fresc amb herbes.
Pits de pollastre:
- 4 pits de pollastre (aproximadament de 170 grams), cadascuna tallades amb una butxaca
- Oli per fregir
- ½ culleradeta de sal
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Farcit:
Escalfa l'oli en una paella, afegeix els espinacs i els pèsols.
Cuina aproximadament amb vapor durant 5 minuts.
Assaona al gust, refreda i agrega el formatge fresc.
Pits de pollastre:
Omple els pits de pollastre amb 2 cullerades de farcit, i tanca amb escuradents.
Escalfa l'oli en una paella recoberta.
Fregeix els pits, amb foc fort, per ambdós costats durant uns 3 minuts.
Redueix la calor, i fregeix aproximadament 15 minuts més.
Assaona al gust i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.