Pits de pollastre farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

  • Oli per fregir
  • 150 grams d'espinacs, tallats grosserament
  • 150 grams de pèsols
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 50 grams de formatge fresc amb herbes.

Pits de pollastre:

  • 4 pits de pollastre (aproximadament de 170 grams), cadascuna tallades amb una butxaca
  • Oli per fregir
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Farcit:

Escalfa l'oli en una paella, afegeix els espinacs i els pèsols.
Cuina aproximadament amb vapor durant 5 minuts.
Assaona al gust, refreda i agrega el formatge fresc.

Pits de pollastre:

Omple els pits de pollastre amb 2 cullerades de farcit, i tanca amb escuradents.
Escalfa l'oli en una paella recoberta.
Fregeix els pits, amb foc fort, per ambdós costats durant uns 3 minuts.
Redueix la calor, i fregeix aproximadament 15 minuts més.
Assaona al gust i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2019 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: