Gratinat de pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle per forn de contingut al voltant d'1 litre
- Mantega per al motlle
Pasta:
- 400 grams de pasta cuita (restes)
- 150 grams de pernil, tallat en daus
- 1 ceba vermella, tallada en anells
- 150 grams de formatge Gruyère, ratllat gruixut.
Salsa:
- 4 dl de llet o la meitat llet i meitat crema de llet
- 3 ous
- 2 cullerades de julivert finament picat
- Pebre vermell
- 1/3 de culleradeta de sal, i pebre acabat de moldre.
4 racions
Elaboració
Pasta:
Distribueix la pasta, el pernil, la ceba i el formatge Gruyère en el motlle greixat amb mantega.
Salsa:
Barreja tots els ingredients, assaona i aboca sobre la pasta.
Enforna al mig del forn preescalfat a 200 graus i gratina durant uns 20 a 25 minuts.
Serveix de seguida amb una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.