Gratinat de pasta

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle per forn de contingut al voltant d'1 litre
  • Mantega per al motlle

Pasta:

  • 400 grams de pasta cuita (restes)
  • 150 grams de pernil, tallat en daus
  • 1 ceba vermella, tallada en anells
  • 150 grams de formatge Gruyère, ratllat gruixut.

Salsa:

  • 4 dl de llet o la meitat llet i meitat crema de llet
  • 3 ous
  • 2 cullerades de julivert finament picat
  • Pebre vermell
  • 1/3 de culleradeta de sal, i pebre acabat de moldre.

4 racions

Elaboració

Pasta:

Distribueix la pasta, el pernil, la ceba i el formatge Gruyère en el motlle greixat amb mantega.

Salsa:

Barreja tots els ingredients, assaona i aboca sobre la pasta.
Enforna al mig del forn preescalfat a 200 graus i gratina durant uns 20 a 25 minuts.
Serveix de seguida amb una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: