Pizza de patata amb fesols verds i cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 1 ceba
- 50 grams de cansalada a les herbes
- 200 grams de fesols verds
- 160 grams de mozzarella
- 4 branques de sajolida.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla les patates en rodanxes ben fines.
Barreja-les amb l'oli, i condimenta amb sal i pebre.
Talla la ceba en anells prims i barreja a les patates.
Col·loca paper fosforitzat a la safata del forn i amb les patates forma la base de la Pizza.
Talla la cansalada en tires fines i estén a la part superior. Cuina al mig del forn durant uns 30 minuts.
Mentrestant, cou els fesols verds en abundant aigua salada, escorre, i passa-les per aigua freda.
Talla la mozzarella a cuadrets.
Posa els fesols verds sobre les patates, i distribueix els cuadrets de mozzarella a la part superior.
Condimenta amb sal i pebre i cou durant 5 a 10 minuts més o fins que el formatge s'hagi fos.
Escampa la sajolida pel damunt.
Serveix la pizza de patata immediatament.
Notes
Pizza sense massa: es tallen rodanxes de patata ben fines i es fan servir com a base de la Pizza, farcida amb cebes i cansalada. Els fesols verds i la mozzarella es posen al final
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.