Pizza mar i muntanya
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 massa de pizza refrigerada
- Salsa de tomàquet
- Orenga per empolvorar
- 500 grams de marisc variat (de sobre congelat)
- 200 g de pernil cuit
- 1 tros de pebre vermell
- 100 g de bolets frescos o conserva
- 1 cullerada de julivert picat
- 100 grams de formatge Parmesà
4 racions
Elaboració
Col·loca paper de forn a la safata per cuinar.
Estén la massa de pizza a la safata, aixeca una vora.
Distribueix la barreja de tomàquet i empolvora amb orenga.
Talla el pernil i el pebrot en trossos petits. Renta els mariscs i tallar-los una mica més petits, si és necessari.
Distribueixi per sobre tota la pizza de tomàquet, el pebrot vermell, el marisc, el pernil i els bolets, i escampa pel damunt el julivert.
Finalment, escampa el formatge per sobre.
Cou al forn a 200 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.