Postres de xocolata, nata i cireres
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 ml de llet
- 1 sobre de púding de xocolata en pols
- 3 cullerades de sucre
- 1 got de cireres en conserva
- 250 ml de crema batuda
- 2 cullerades de sucre
- Xocolata ratllada o similar per adornar.
4 racions
Elaboració
Prepara el púding de xocolata, segons les instruccions del paquet, amb la llet, el sobre de púding i el sucre, deixa refredar lleugerament.
Escorre les cireres en conserva, posa unes quantes a un costat per a la posterior decoració i reserva.
Bat la crema fins que estigui ben rígida i en dolsa amb el sucre.
Posa el púding de xocolata alternant amb les cireres en una copa de vidre. Finalment, amb una màniga pas telera posa per sobra, una bona capa de nata, i escampa pel damunt uns encenalls de xocolata ratllada.
Posa a la nevera i serveix ben fred.
La recepta és suficient per a quatre gots o copes.
Recepta font: chefkoch.de
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1670 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.