Endívies gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 endívies
  • Aigua salada
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 50 grams de tomàquets secs en oli
  • 1 gra d'all
  • 2,5 dl de crema
  • ½ manat de cerfull
  • 2 cullerades de formatge Sbrinz, ratllat.
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Talla per la meitat longitudinalment les endívies
Cuina en aigua bullent amb sal amb i suc de llimona durant uns 5 minuts, amb foc suau, retira i escorre bé.
Escorre els tomàquets, pela l'all, talla per la meitat, salta a la mateixa paella i agrega la crema, posa tot el contingut de la paella en una tassa de mesurar, tritura que quedi una salsa ben fina.
Pica el cerfull ben fi, barreja amb el formatge i assaona al gust.
Col·loca les endívies en una safata de forn (aproximadament de 2 litres), ben greixada.
Aboca la salsa per sobre i enforna al mig del forn preescalfat a 220 graus durant uns 15 minuts o fins que tingui un bonic color daurat.
En lloc de tomàquets secs pots utilitzar olives verdes o negres.
Serveix, les endívies, acompanyades d'unes patates rostides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: