Pasta amb pèsols i mortadel·la

Ingredients

  • 400 grams de pasta
  • Aigua salada
  • 1 ceba
  • 100 grams de mortadel·la en rostes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1,5 dl de crema
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolç
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • 200 grams de pèsols congelats

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua i sal fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor.
Pica la ceba, i talla en tires le mortadel·la.
Escalfa l'oli, a la mateixa paella, salta la mortadel·la, afegeix la ceba, i sofregeix a foc lent.
Aboca la crema, porta a ebullició i assaona al gust.
Afegeix els pèsols, i bull uns 2 minuts a foc lent.
Ruixa la salsa sobre la pasta, i adorna amb les tires de mortadel·la.
Si t'agrada, serveix amb formatge parmesà ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: