Pasta amb pèsols i mortadel·la
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta
- Aigua salada
- 1 ceba
- 100 grams de mortadel·la en rostes
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1,5 dl de crema
- ½ culleradeta de pebre vermell dolç
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- 200 grams de pèsols congelats
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en aigua i sal fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor.
Pica la ceba, i talla en tires le mortadel·la.
Escalfa l'oli, a la mateixa paella, salta la mortadel·la, afegeix la ceba, i sofregeix a foc lent.
Aboca la crema, porta a ebullició i assaona al gust.
Afegeix els pèsols, i bull uns 2 minuts a foc lent.
Ruixa la salsa sobre la pasta, i adorna amb les tires de mortadel·la.
Si t'agrada, serveix amb formatge parmesà ratllat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.