Pilaf de tonyina
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de filets de tonyina
- 2 grans d'all
- 4 cullerades de xerès sec
- 2 cullerades d'oli de cacauet
- 1 cullerada de salsa de peix
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 300 grams d'arròs de gra llarg (Parboilded)
- 7 dl de brou de verdures, calent
- 300 grams de col xinesa
- 150 grams de xampinyons marrons
- Oli per fregir
- ¼ culleradeta de sal
- 1 manat d'anet
- Sal i pebre, segons sigui necessari.
4 racions
Elaboració
Talla els filets de peix, a cubs d'uns 2 cm de grossor.
Premsa l'all, barreja bé amb el xerès, l'oli i salsa de peix.
Agrega als cubs de peix, barreja bé, tapa i deixa marinar com a mínim al voltant de 30 minuts a la nevera.
Pica la ceba, ofega amb la mantega.
Agrega l'arròs, salta fins que estigui transparent.
Aboca el brou, tapa i deixa coure a foc suau durant uns 20 minuts.
Talla la col xinesa a tires, els bolets a trossos, i afegeix a l'arròs, aproximadament 5 minuts abans de finalitzar la cocció.
Elimina l'adob del peix, i asseca amb paper absorbent de cuina.
Calenta l'oli en una paella i fregeix els cubs de peix durant uns 3 minuts i salpebre al gust.
Pica, finament l'anet, i agrega a l'arròs, junt amb el peix fregit. Barreja bé.
Deixa escalfar uns instants, assaona i serveix de seguida.
Pots substituí els xampinyons per bolets shiitake
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1177 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.