Crostini amb fetges de pollastre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 200 grams de fetges de pollastre
- ½ dl de vi blanc
- 1 culleradeta de puré de tomàquet
- 1 cullerada de tàperes
- 1 manat de julivert
- Sal i pebre acabat de moldre
6 racions
Elaboració
Pica ben fi l'all, l'escalunya, la ceba i el julivert.
Salta en l'oli d'oliva, l'all i l'escalunya.
Afegeix els fetges i fregeix a foc viu, agrega el vi blanc el puré de tomàquet, les tàperes i el julivert picat.
Deixa coura fins que els fetges estigui lleugerament de color rosa en l'interior.
Retira i deixa refredar
Finalment molt amb el cúter o la batedora de mà fins a obtenir un puré fi.
Condimenta al gust amb sal i pebre i cobreix les torrades amb aquesta pasta.
Serveix els crostini immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.