Amanida de formatge i salsitxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cervelas
- 100 grams de formatge
- 2 cebes tendres
- 100 grams de Pickles (confitats)
- 1 manat de raves
Salsa:
- 2 culleradetes de mostassa granulada
- 4 cullerades de vinagre
- 2 cullerades d'oli
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- ½ manat de julivert
- 1 manat de cibulet
- Algunes flors comestibles, per decoració.
4 racions
Elaboració
Pela les cervelas i talla a trossos.
Talla el formatge en cubs.
Talla les cebes tendres, els confitats, cogombres i els raves a rodanxes fines.
Per la salsa, bat la mostassa i tots els ingredients, fins i junt amb el pebre.
Pica finament les herbes, i afegeix a la salsa.
Afegeix les cervelas, el formatge i totes les verdures, barreja bé i decora amb les flors comestibles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1804 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.