Amanida de formatge i salsitxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cervelas
  • 100 grams de formatge
  • 2 cebes tendres
  • 100 grams de Pickles (confitats)
  • 1 manat de raves

Salsa:

  • 2 culleradetes de mostassa granulada
  • 4 cullerades de vinagre
  • 2 cullerades d'oli
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • ½ manat de julivert
  • 1 manat de cibulet
  • Algunes flors comestibles, per decoració.

4 racions

Elaboració

Pela les cervelas i talla a trossos.
Talla el formatge en cubs.
Talla les cebes tendres, els confitats, cogombres i els raves a rodanxes fines.
Per la salsa, bat la mostassa i tots els ingredients, fins i junt amb el pebre.
Pica finament les herbes, i afegeix a la salsa.
Afegeix les cervelas, el formatge i totes les verdures, barreja bé i decora amb les flors comestibles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amic Joan ¿que son les cervelas
salutaçions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: