Espagueti amb pesto de carabassa

Ingredients

  • 300 grams de carabassa, neta
  • 2 grans d'all
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ dl de brou vegetal
  • 2 cullerades de llavors de carabassa
  • 500 grams d'espagueti
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • Sal
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Talla la carabassa tallada en cubs molt petits.
Premsa els alls.
Fregeix en una mica d'oli la carabassa i l'all premsat durant uns 5 minuts.
Desglaça amb el brou i cou a foc lent durant 5 minuts.
En una paella sense greix, torra les llavors de carabassa.
Pica, no molt fines, en el morter, les llavors torrades.
Cuina en aigua i sal, els espaguetis fins que estiguin al dente, retira i escorre bé.
Barreja bé amb la resta de l'oli, els cubs de carabassa, les llavors i el vinagre balsàmic.
Escampa el formatge i el pebre pel damunt i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: