Espagueti amb pesto de carabassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de carabassa, neta
- 2 grans d'all
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- ½ dl de brou vegetal
- 2 cullerades de llavors de carabassa
- 500 grams d'espagueti
- 3 cullerades de vinagre balsàmic
- Sal
- 30 g de formatge parmesà ratllat
- Pebre negre
4 racions
Elaboració
Talla la carabassa tallada en cubs molt petits.
Premsa els alls.
Fregeix en una mica d'oli la carabassa i l'all premsat durant uns 5 minuts.
Desglaça amb el brou i cou a foc lent durant 5 minuts.
En una paella sense greix, torra les llavors de carabassa.
Pica, no molt fines, en el morter, les llavors torrades.
Cuina en aigua i sal, els espaguetis fins que estiguin al dente, retira i escorre bé.
Barreja bé amb la resta de l'oli, els cubs de carabassa, les llavors i el vinagre balsàmic.
Escampa el formatge i el pebre pel damunt i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.