Pastís de col Kale
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pastís:
- 80 grams de cansalada en daus
- 2 cullerades de mel líquida
- 3 cullerades de vi blanc
- 1 cullerada de mantega
- 200 grams de col arrissada
- 3/4 de culleradeta de sal
- Un pessic de pebre
- 1 porció de pasta rodona per pastís.
Salsa:
- 125 grams de iogurt natural Bífidus
- 1 llimona orgànica, només la closca ratllada
- 2 pessics de sal
- 1 pessic de pebre molt.
4 racions
Elaboració
Pastís:
Fregeix lentament la cansalada en una paella fins que estigui cruixent, i retira
Afegeix la mel i el vi a la mateixa paella, i deixa bullir, a foc molt suau.
Agrega la mantega, i deixa que es fongui.
Afegeix la col, tapa i deixa col·lapsar durant uns 2 minuts. Distribueix les verdures amb la cansalada directament, per la superfície de la safata folrada amb paper de forn.
Posa la massa sobre les verdures.
Introdueixi amb cura, la vora de la massa entre la vora del motlle i la verdura.
Cuina durant aproximadament uns 20 minuts a la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus.
Retira el pastís encara calent, i amb cura col·loca'l en un plat.
Elimina el paper de forn i amb una forquilla escampa bé les verdures sobre la massa.
Salsa:
Barreja el bífidus amb els ingredients restants, i serveix per separat amb el pastís de Kale.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.