Llenties marroquines

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva,
  • 340 grams de llenties
  • 4 alls, picats ben fins
  • 1 ceba, tallada fina
  • 1 pastanaga, tallada fina
  • 2 tomàquets madurs, pelats i trossejats
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1/2 culleradeta de comí
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de gingebre en pols
  • Pebre i sal al gust
  • 1,5 L de brou de verdures natural o aigua
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat (opcional)

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga en una cassola amb 2 cullerades d'oli uns 5 minuts.
Afegeix el tomàquet trossejat i deixa que redueixi uns minuts. Incorpora totes les espècies i una mica de sal.
Agrega les llenties i cobreix-amb aigua.
Porta a ebullició i una vegada que arrenqui el bull cuina a foc mitjà-baix durant 50-60 amb la tapa posada.
Serveix ben calent amb una mica de julivert o coriandre fresc picat, no necessiten res més per estar boníssimes.
El temps de cocció de les llenties es pot escurçar molt utilitzant l'olla exprés, estaran a punt en uns 12-15 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: