Llenties marroquines
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva,
- 340 grams de llenties
- 4 alls, picats ben fins
- 1 ceba, tallada fina
- 1 pastanaga, tallada fina
- 2 tomàquets madurs, pelats i trossejats
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1/2 culleradeta de comí
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta de gingebre en pols
- Pebre i sal al gust
- 1,5 L de brou de verdures natural o aigua
- 1 cullerada de tomàquet concentrat (opcional)
4 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga en una cassola amb 2 cullerades d'oli uns 5 minuts.
Afegeix el tomàquet trossejat i deixa que redueixi uns minuts. Incorpora totes les espècies i una mica de sal.
Agrega les llenties i cobreix-amb aigua.
Porta a ebullició i una vegada que arrenqui el bull cuina a foc mitjà-baix durant 50-60 amb la tapa posada.
Serveix ben calent amb una mica de julivert o coriandre fresc picat, no necessiten res més per estar boníssimes.
El temps de cocció de les llenties es pot escurçar molt utilitzant l'olla exprés, estaran a punt en uns 12-15 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.