Macarrons estriats amb ruca, all, xoriço i formatge parmesà
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons estriats
- Sal
- 200 grams de xoriço
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 60 grams de ruca
- 50 grams de parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Cuina els macarrons estriats, amb aigua i sal fins que estiguin al dente.
Escorre i deixa que gotegin.
Talla el xoriço en rodanxes fines.
Pica la ceba i l'all.
Cuina a foc mitja, el xoriço, la ceba i l'all amb una mica d'oli durant uns 10 minuts.
Afegeix els macarrons i la ruca i barreja bé.
Serveix en plats, i escampa el formatge pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.