Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de cols de Brussel·les
- 2 cebes
- 2 dents d'all
- 300 ml de brou
- 200 grams de formatge crema (natural)
- 2 cullerades de mostassa (suau)
- Una mica de Maizena
- Una mica nou moscada
- Una mica de sal i pebre
4 racions
Elaboració
Neteja les cols de Brussel·les · les i cou amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Tallar l'all en trossos petits i talla les cebes en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i cuina una estona.
Afegeix el formatge crema i la mostassa i barreja bé.
Escorre les cols de Brussel·les, i afegeix a la salsa.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena, dissolta en aigua freda, i condimenta amb les espècies.
Presenta el guisat de cols de brucel·les en una font de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.