Tires de carn amb bròquil i pebrot
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d'arròs salvatge
- 1 dent d'all
- 1 pebrot vermell
- 250 g floretes de bròquil
- 300 g de filet de vedella
- 1 dau de brou de carn
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 culleradeta d'oli de sèsam
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre
- 1 grapat d'alfàbrega.
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs segons les instruccions del paquet.
Pela i talla l'all.
Neteja els pebrots i trosseja.
Talla la carn en tires.
Fon el dau de brou de carn amb 3 cullerades d'aigua tèbia, agrega la salsa de soja, l'oli de sèsam i el grill d'all, premsat en un bol.
Barreja amb la carn i deixa marina durant 5 minuts.
Fregeix la carn en una paella gran en 2 cullerades d'oli d'oliva calent durant 4 a 5 minuts.
Treu la carn i col·loca en un bol net.
Afegeix l'oli d'oliva restant a la paella, agrega el pebrot i salteja. Afegeix el bròquil i fregeix durant 2 minuts.
Posa la carn a la cassola.
Afegeix la marinada i cuina durant 3 minuts.
Assaona amb pebre, al teu gust.
Serveix la carn i les verdures sobre l'arròs i espolsa l'alfàbrega pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.