Ponx d'ou
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 litres de llet
- 500 ml de crema
- 350 grams de sucre
- 1 tija de vainilla
- 125 ml de whisky bourbon
- 125 ml de rom fosc
- 16 rovells d'ou.
1 racions
Elaboració
Escalfa en una olla, la llet amb la tija de vainilla tallada a la meitat, les llavors i el sucre.
Remena constantment fins que el sucre s'hagi dissolt.
Bat bé, els rovells d'ou en un recipient, després aboca lentament la llet calenta a la barreja de rovell d'ou, remenant constantment.
Posa de nou l'ou i la llet a l'olla i lentament, remenant contínuament, escalfa a foc baix aproximadament uns 20 minuts o fins que s'obtingui una barreja cremosa.
Passa la barreja a través d'un tamís fi, afegeix la crema, el whisky i el rom i barreja tot.
Deixa que el ponx d'ou es refredi durant almenys 1 hora a la nevera.
Serveix amb nou moscada ratllada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.