Albergínies farcides amb arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies
- 2 cullerades de suc de llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre
- Sal marina
- 2 cebes vermelles
- 2 dents d'all
- 5 tomàquets
- 50 grams d'herbes mixtes, picades
- 75 grams de parmesà, ratllat
- 250 grams d'arròs de gra llarg
- 2 cullerades de mantega
- 50 grams de pinyons torrats
4 racions
Elaboració
Renta les albergínies, talla a la meitat longitudinalment, buidi-les.
Barreja el suc de llimona amb 3 cullerades d'oli, pinzella l'interior de les albergínies, i assaona al gust.
Pela les cebes, l'all i pica ben fi.
Fregeix en 1 cullerada d'oli.
Escalda els tomàquets amb aigua bullent, elimina la pell i les llavors i talla a daus petits.
Afegeix el tomàquet a la barreja de ceba, escalfa i cuina breument i condimenta amb sal i pebre.
A continuació, deixa refredar lleugerament, agrega les herbes i el formatge parmesà, remena bé, que tot quedi ben barrejat.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una safata de forn.
Omple les albergínies amb la massa, col·loca les a la safata, enforna al centre del forn i cuina durant uns 35 minuts.
Cuina l'arròs, segons les instruccions del paquet, en aigua salada, fins que estigui al dente, i escorre bé.
Escalfa la mantega, afegeix l'arròs i els pinyons, remena bé, i assaona amb sal i pebre
Presenta les albergínies amb l'arròs de pinyons.
Adorna amb branquetes de menta i rodanxes de carabassó fregit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.