Flam de poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous.
- 3 pomes
- 100 grams de sucre.
- 1 litre de llet.
- 1 llimona.
- 1 branca de canyella.
- 1 mica d'aigua.
4 racions
Elaboració
Pela la poma, treu el cor i talla a daus petits.
Rega amb el suc de la llimona i cuina amb la pell de la llimona, la branca de canyella i 20 grams de sucre.
Un cop cuit, deixa refredar, retira la branca de canyella i la pell de llimona.
Tritura en un cassó, la poma amb els ous, la llet i 40 grams de sucre.
Fes el caramel amb unes gotes de llimona i 80 grams de sucre.
Posa el caramel en el fons dels motlles.
Deixa refredar.
Omple els motlles amb la crema de poma i enforna a 160 graus al bany maria durant uns 40 a 50 minuts.
Punxa amb un ganivet, per saber si està cuit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.