Pesto de col-kale amb xili
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de col kale
- 2 dl d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de suc de llimona
- Sal
- Pebre
- 30 grams de formatge pecorino ratllat
- 3 culleradetes d'escames de xili
1 racions
Elaboració
Retira les tiges gruixudes de la col
Talla les fulles en tires de 2 cm d'ample.
Blanqueja en aigua salada durant uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Tritura la col-kale, amb l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix el formatge, pecorino i el pebre de cayenne.
Condimenta amb sal i pebre, si és necessari.
Omple el pesto de col-kale en recipients de vidre i tanca.
Cobert amb oli es conserva per bastant tem a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1056 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.