Macarrons alla carbonara
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons
- Sal
- 200 grams de pernil cuit o pernil curat
- 1 gra d'all
- 1 cullerada d'oli
- 1 remet de cibulet
- 2 ous
- 3 dl de nata
- 100 grams de formatge pecorino
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer i reserva.
Mentrestant, talla el pernil en quadrets, d'aproximadament 1 cm.
Prem l'all.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta el pernil i l'all al voltant de 2 minuts a foc mitjà.
Talla finament el cibulet.
Barreja els ous, la nata i el cibulet.
Ratlla el formatge Pecorino.
Afegeix la pasta a la barreja de pernil, agrega la barreja d d'ou i nata.
Calenta de nou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
I serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1747 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.