Espagueti amb Mandonguilles al xili
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'Espagueti
- 250 grams de carn picada
- 1 llesca de pa
- 1/3 de tassa de llet
- Sal i pebre negre al gust
- 1 rovell d'ou
- ½ tassa de formatge parmesà.
- 1 gra d'all, picat
- 1 xili al gust
- 450 grams de tomàquets xerri, partits a la meitat
- ½ tassa de vi blanc
- 1 cullerada de julivert picat
4 racions
Elaboració
Bull aigua en una olla gran.
En un bol gran, posa el pa i la llet.
Deixa que el pa es remulli i tot seguit, esprem l'excés de llet.
En el mateix bol, afegeix el pa, l'ou, la carn picada, la meitat del julivert, la meitat del formatge i assaona amb sal i pebre.
Fes les boles de mandonguilla i reserva.
En una paella gran, cuina suaument l'all i el Xili, en oli d'oliva.
Afegeix les mandonguilles i cuina a foc suau.
Afegeix, els tomàquets xerri i salta durant 2 minuts, després assaona amb sal i pebre al gust.
Agrega el vi i redueixi la barreja a la meitat.
Cuina la pasta d'acord amb les instruccions del paquet, i reserva ½ tassa del líquid de cocció.
Escorre la pasta, barreja amb la salsa i afegeix el líquid de cocció reservat.
Cuina la pasta amb la salsa per un minut, treu la paella del foc i afegeix la resta de formatge i julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.