Pastís de patata amb foie gras
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Puré de patates espès
- 1 pot de foie gras
- 1 cullerada de mantega
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Prepara un puré de patata espès, per anar de pressa es pot fer amb puré de patata de sobre.
En un bol posa el foie gras i la mantega, escalfa breument i barreja bé.
Munta el plat posant una capa de puré, una de foie gras, i una de puré, al centre del plat, acaba amb formatge ratllat escampat pel damunt.
Decora amb enciam del tems, al voltant del pastís de patata.
Si vols, pots gratinar aquest plat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.