Pesto de tomàquets secs, amb pebre vermell picant
Ingredients
- 100 grams de tomàquets secs
- 1 cullerada de concentrat de tomàquet
- 50 grams de pinyons torrats
- 3 a 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 dent d'all.
- 50 g de formatge parmesà.
- 1 culleradeta de pebre vermell picant.
- Sal i pebre
1 racions
Elaboració
Talla a daus petits, els tomàquets secs, afegeix en una liquadora, junt amb la pasta de tomàquet concentrat, els pinyons i l'oli d'oliva l'all, el formatge, el pebre vermell picant i tritura ben fi.
Assaona el pesto amb sal, pebre.
Col·loca en un pot de vidre.
A la nevera, es conserva molt de tems.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.