Pollastre i patates rostides al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Barreja d'espècies:
- 2 a 3 culleradetes de sal
- 3 branquetes de romaní (les fulles, picades ben fines)
- 1 a 2 grans d'all, finament picats
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta de pebre mòlt negre
- 4 cuixes de pollastre
- Mantega per les cuixes
- 400 g de patates petites, sense pelar, tallades a la meitat
- 2 a 3 cullerades de mantega
- Romaní per decorar.
2 racions
Elaboració
Barreja d'espècies:
Barreja tots els ingredients.
Pinzella les cuixes amb mantega per cuinar i escampa per sobre la meitat de la barreja d'espècies.
Posa-les en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Col·loca les patates en un bol, agrega la mantega i la barreja d'espècies restant, barreja bé i col·loca en la safata on has posat les cuixes de pollastre.
Col·loca la safata al mig del forn preescalfat a 220 graus i cuina durant uns 30 a 40 minuts.
Serveix en plats calents, decora i serveix immediatament.
Acompanya amb una bona amanida de temporada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2831 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.