Tallarines amb pernil serra i ruca
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de tallarines
- 150 grams de pernil serrà
- 60 grams de formatge parmesà
- 2 dl de crema
- 20 grams de mantega
- 1 escalunya
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Un ramell de ruca
- Pebre negre al gust
4 racions
Elaboració
Neteja i pica molt fina l'escalunya.
En una paella amb oli, sofregeix l'escalunya a foc mitjà durant uns 2 a 3 minuts.
Incorpora el pernil serrà tallat a tires fines, la crema, assaona amb pebre i apaga el foc al cap d'un minut.
Mentrestant, cou les tallarines en abundant aigua salada, després de sis minuts o que estiguin al dente, cola, i salta a la paella amb la salsa.
Incorporant finalment la ruca, de manera que quedi crua i gairebé «cruixent»
Barreja tot amb una nou de mantega i el formatge parmesà ratllat o en encenalls
Serveix immediatament.
Per obtenir una recepta encara més suau i deliciosa, pots substituir el pernil serrà per pernil de Parma, o bé si desitges un resultat més intens, per béicon fumat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.