Rigatoni Primavera
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons estriats
- 2 remets de pastanagues tendres, tallades longitudinalment, a la meitat
- 200 grams de bledes de colors
- 1 bitxo, sense llavors, tallat, en tires fines
- 1 ceba vermella, tallada en llunes
- 20 grams de fulles d'all silvestres
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- ½ grapat de fulles d'alfàbrega.
4 racions
Elaboració
Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els 3 últims minuts agrega als macarrons que estàs bullint, les pastanagues i les bledes.
Escorre la pasta i les verdures.
Salteja amb oli calent el xili, la ceba i les fulles d'all silvestre.
Barreja en el sofregit els macarrons les verdures i l'alfàbrega.
Serveix de seguida, acompanyant amb formatge sbrinz ratllat.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1553 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.