Mousse de xocolata

Ingredients

  • 100 grams de xocolata negra, esmicolada
  • 30 grams de mantega
  • ½ dl de llet
  • 2 rovells d'ou
  • 1 cullerada de sucre
  • ½ paquet de sucre de vainilla
  • 2 dl de crema, batuda esponjosa
  • 2 clares d'ou
  • 1 pessic de sal

4 racions

Elaboració

Posa la xocolata i la mantega i la llet en un cassó.
Fon amb agitació freqüent, amb una paleta, a foc lent.
Bat el rovell d'ou, el sucre i el sucre de vainilla en un bol fins que estigui escumós i brillant.
Afegeix la xocolata i remena amb el batedor.
Deixa refredar lleugerament, agrega i barreja curadament la crema batuda, en dues vegades.
Bat les clares d'ou amb sal en un bol, fins que estiguin rígides. A continuació, barreja amb cura, amb la massa de xocolata.
Omple els gots.
Tapa i deixa refredar a la nevera durant unes 2 hores.
Per a una mousse blanca, utiliza 125 grams de xocolata blanca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: