Mousse de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de xocolata negra, esmicolada
- 30 grams de mantega
- ½ dl de llet
- 2 rovells d'ou
- 1 cullerada de sucre
- ½ paquet de sucre de vainilla
- 2 dl de crema, batuda esponjosa
- 2 clares d'ou
- 1 pessic de sal
4 racions
Elaboració
Posa la xocolata i la mantega i la llet en un cassó.
Fon amb agitació freqüent, amb una paleta, a foc lent.
Bat el rovell d'ou, el sucre i el sucre de vainilla en un bol fins que estigui escumós i brillant.
Afegeix la xocolata i remena amb el batedor.
Deixa refredar lleugerament, agrega i barreja curadament la crema batuda, en dues vegades.
Bat les clares d'ou amb sal en un bol, fins que estiguin rígides. A continuació, barreja amb cura, amb la massa de xocolata.
Omple els gots.
Tapa i deixa refredar a la nevera durant unes 2 hores.
Per a una mousse blanca, utiliza 125 grams de xocolata blanca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2541 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.