Senzilla salsa de crema
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una senzilla salsa de crema, que pot servir per a una gran varietat de plats. Aquesta recepta és adequada, per exemple, com a salsa per pasta.
- 2 decilitres de brou
- 1 culleradeta de mantega clarificada
- ½ remet de julivert
- 1 polsim de pebre blanc
- 2 decilitres i ½ de crema
- 1 mica de sal
- 2 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)
- 1 ceba
2 racions
Elaboració
Pela la ceba i talla en cubs petits.
A continuació, renta el julivert i asseca bé amb paper absorbent de cuina.
Escalfa la mantega en una cassola, fregeix la ceba, quan estigui al punt escampa el julivert pel damunt i cuina un moment.
Desglaça la barreja amb el brou i deixa bullir breument.
Incorpora la crema i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Finalment, dissol la Maizena amb 2 cullerades d'aigua freda, agrega a la salsa, i cuina fins que la salsa quedi lligada. Assaona amb sal i pebre i la salsa està a punt per usar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.