Paella de patates amb col, xoriço i formatge Sbrinz

Ingredients

  • 1 gra d'all picat
  • 1 cullerada de mantega
  • 500 grams de patates farinoses, tallades llesques fines
  • 120 grams de xoriço, pelat, tallat en fines llesques
  • 300 grams de col rissada, tallada en tires fines
  • 1 culleradeta de matafaluga
  • Sal, pebre
  • 1 dl brou de verdures
  • 50 grams de tomàquets xerri semisecs, picats
  • 100 grams de formatge Sbrinz, en encenalls.

4 racions

Elaboració

Fregeix l'all en la mantega.
Afegeix les patates, i cuina fins que estiguin daurades.
Agrega el xoriço i la col, i salteja per una curta estona.
Afegeix el brou, tapa i deixa bullir durant 8 a 10 minuts.
Escampa pel damunt, els tomàquets xerri picats i el formatge en encenalls, cobreix i deixa escalfar durant uns 8 a 10 minuts.
Serveix en la mateixa paella.
El formatge Sbrins el pot substituir per un manxego ben curat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: