Gratin de pasta amb pa ratllat
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de mantega
- 1 motlle refractari
- 1 culleradeta de curri en pols
- 500 grams de pèsols, frescos o congelats
- 180 grams de formatge crema
- 380 ml de llet
- 70 grams de pa ratllat
- 300 grams de plomes o una altra pasta
- 1 mica de pebre
- 1 culleradeta de sal
- 3 cullerades de cibulet.
4 racions
Elaboració
En primer lloc, cuina la pasta en una cassola amb abundant aigua bullent amb sal, retira quan estiguin al dente.
Mentrestant, posa els pèsols descongelats en un motlle refractaria. Esbandeix el cibulet fresc, espolsa perquè elimini l'aigua i talla ben petit,
Finalment, barreja amb els pèsols.
Per la cobertura, barreja la llet fresca amb el formatge crema i el curri.
Un cop feta la pasta, escorre i barreja amb els pèsols i el cibulet.
Aboca la cobertura pel damunt de la barreja.
A continuació, fon la mantega en una paella, agrega el pa ratllat i tot removent torra durant uns minuts.
Aboca la barreja sobre la pasta.
Enforna el motlle refractari, amb el pa ratllat, al forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant uns 25 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.