Macarrons dels Alps (Älpler-Magronen)
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Macarrons:
- Prop de 6 dl de llet
- 2 dl de crema
- 2 a 3 cullerades de brou de verdures, granulat.
- Sal i pebre
- 500 grams de patates ceroses, pelades i tallades a daus
- 250 grams de pasta, per exemple, macarrons.
- 150 grams de formatge del Pirineu ratllat
- Una polsada de nou moscada
Guarnició:
- 100 grams de béicon tallat a cubs
- 2 cebes, tallada en anells
- 2 a 3 grans d'all, tallats a làmines
- 1 a 2 cullerades de julivert picat, al gust.
4 racions
Elaboració
Macarrons:
Bull la llet i la nata.
Condimenta.
Afegeix les patates, cuina durant uns 5 minuts.
Agrega la pastes, i cuina al dente, remenant ocasionalment.
Guarnició:
Fregeix la cansalada en una paella, retira i reserva en un lloc calent.
Fregeix les cebes i els alls en el greix que ha deixat la cansalada.
Barreja els macarrons (Älpler-Magronen) amb el formatge, assaona, i deixa al damunt del foc apagat perquè es desfaci el formatge.
Barreja a la pasta la cansalada, la ceba i una polsada de julivert o el cebollí picat ben fi.
Serveix amb compota de poma.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.