Amanida de fruites amb escuma de coco

Ingredients

  • 2 kg fruita variada (per exemple, mel, síndria, magrana, taronja, kiwi, plàtan)
  • 5 - 6 cullerades de suc de llima
  • 1 cullerada de sucre
  • 200 ml de llet
  • 200 ml de llet de coco
  • Encenalls de coco per decorar

10 racions

Elaboració

Al matí: pela les fruites.
Talla la carn en trossos petits, barreja amb suc de llima i una cullerada de sucre.
Tapa i reserva a la nevera.

Al moment de servir:

Escalfa lleugerament la llet i la llet de coco.
Escuma amb l'espumadora de llet.
Distribueix pel damunt de l'amanida de fruites.
Decora per sobre, amb encenalls de coco.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: