Amanida de fruites amb escuma de coco
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg fruita variada (per exemple, mel, síndria, magrana, taronja, kiwi, plàtan)
- 5 - 6 cullerades de suc de llima
- 1 cullerada de sucre
- 200 ml de llet
- 200 ml de llet de coco
- Encenalls de coco per decorar
10 racions
Elaboració
Al matí: pela les fruites.
Talla la carn en trossos petits, barreja amb suc de llima i una cullerada de sucre.
Tapa i reserva a la nevera.
Al moment de servir:
Escalfa lleugerament la llet i la llet de coco.
Escuma amb l'espumadora de llet.
Distribueix pel damunt de l'amanida de fruites.
Decora per sobre, amb encenalls de coco.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.