Risotto amb fruites i carn de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada de mantega
- 1 ceba petita
- 200 grams d'arròs per risotto
- 1 fulla de llorer
- 2 dl de suc de poma fermentat
- ½ litre de brou vegetal
- 350 grams de ruibarbre
- 50 grams d'albercocs secs
- 1 poma
- 1 dl de crema
- Mantega per fregir
- 400 grams de pit de pollastre tallat en tires
- Sal i pebre blanc acabat de moldre
- 2 cullerades de pinyons torrats
4 racions
Elaboració
Pela la ceba i trosseja finament, sofregeix amb la mantega. Afegeix l'arròs i salta breument.
Agrega la fulla de llorer, el suc de poma fermentat i el brou de verdures, deixa bullir, i cou l'arròs a foc lent durant 20 minuts, o fins que estigui al dente.
Aparta la fulla de llorer.
Pela el ruibarbre, talla en trossos de 2 cm.
Talla els albercocs secs en tires petites.
Pela la poma, talla a quarts, elimina el nucli, i talla en rodanxes fines.
Afegeix totes les fruites amb la crema, en el risotto, i cou a foc lent durant 5 minuts.
Fregeix les tires de pollastre en una mica de mantega, i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix el pollastre i els pinyons, i mescla bé en el risotto.
Sofort seviren
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1281 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.