Risotto amb porro
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 900 ml de brou de verdures
- 3 cullerades de mantega
- 2 grans d'all
- 500 grams de porros
- 1 cullerada de farina
- 1 mica de pebre
- 300 grams d'arròs per risotto
- 1 mica de sal
- 150 grams de formatge ratllat
- 1 ceba.
4 racions
Elaboració
Per al risotto amb porros, pela la ceba i pica finament.
Premsa els dos grans d'all i barreja amb la ceba
Salta la barreja en una paella amb 1 cullerada de mantega fins que la ceba sigui vidriosa.
Renta els porros i talla en cercles fins.
Afegeix els porros a la paella, fregeix durant uns 5 minuts abans que les verdures s'empolvoren amb farina.
Desglaça tot amb el brou, porta a ebullició i agrega l'arròs. Assaona amb sal i pebre i cou a foc lent durant uns 20 minuts, remenant de tant en tant.
Mentrestant, pelar la ceba i talla en cercles fins.
Fregeix durant uns minuts o fins que estiguin daurats en una paella amb una mica de mantega.
Finalment agrega la resta de la mantega i el formatge ratllat, remena i deixa que el formatge es fongui
Al moment de servir, decora amb els cercles de cebes fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.