Cuixes de pollastre farcides amb pesto rosso i parmesà
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cuixes de pollastre
- 2 cullerades de pesto rosso
- 2 cullerades de parmesà ratllat
- ½ cullerada de sal
- Pebre recent molt
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 400 grams de patates dures
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- ½ cullerada de sal
2 racions
Elaboració
Talla les cuixes de pollastre 3 vegades fins a l'os.
Barreja el pesto rosso amb el formatge i omple els talls, fets a les cuixes, salpebra les cuixes de pollastre.
Col·loca en una safata coberta amb paper de forn i goteja amb oli.
Talla les patates a rodanxes d'un cm de gruix, barreja-les amb oli en un bol, sala i col·loca al costat de les cuixes de pollastre.
Enforna i cuina aproximadament 40 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1547 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.