Patates amb cogombre i formatge cottage
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de formatge cottage
- 400 grams de patates ecològiques petites
- 1 mica de sal marina
- 1 manat de julivert
- 1 polsim de pebre del molí
- 1 cogombre
2 racions
Elaboració
Renta les patates i cou amb la pell, en aigua amb sal, en una cassola adequada durant 20 minuts.
Després aboca en aigua freda i es deixen refredar 10 minuts, d'aquesta manera les patates és pelen millor, retira i reserva.
Talla el cogombre a rodanxes.
A continuació, amaneix lleugerament el cogombre i reserva.
Pela les patates o no, com vulguis, talla per la meitat.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Barreja el formatge cottage amb el julivert i les espècies.
Disposa les patates en el plat i posa les rodanxes de cogombre i el formatge cottage als costats del plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1281 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.