Timbal d'arròs Casimir
Ingredients
Arròs:
- 250 grams d'arròs de gra llarg (Basmati)
- Sal
Carn:
- 400 grams de vedella en rodanxes
- Mantega clarificada
- 1 ceba, picada
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de curri en pols
- 3 dl de brou
- 1 dl de nata
- 200 grams de pebrots vermells, tallats a tires
- 250 g de pinya fresca o pinya en conserva, tallada a trossos
- 2 plàtans petits, tallats a trossos
- 2 cullerades de cireres en almívar
- Sal i pebre.
Guarniment:
- 2 cullerades de panses de Corint
- Unes fulles de julivert
4 racions
Elaboració
Prepara l'arròs segons el mètode d'inflor indicat pel fabricant.
Porta l'arròs a ebullició amb una vegada i mitja d'aigua i una mica de sal.
Redueix el foc i deixa que l'arròs es cuini amb la tapa fins que absorbí l'aigua i l'arròs estigui cuit (aproximadament 10 minuts).
Amaneix la carn amb sal, pebre i farina, salta en la mantega fins que la carn prengui un bonic color daurat.
Fregeix la carn tallada a tires petites en diverses vegades.
Aparta del foc i mantén en un lloc calent.
En la mateixa paella fregeix la ceba picada, en una petita quantitat de mantega, on hi havia la carn.
Espolsa amb el curri i barreja bé.
Agrega la crema i el brou.
Cobreix i cou a foc lent fins que la salsa espessí al teu gust.
Blanqueja, les tires de pebre vermell en aigua bullen durant un minut.
Afegeix a la salsa, la carn reservada, les tires de pebrot, els trossos de fruita i barreja bé el conjunt.
Assaona amb sal i pebre si cal.
Disposa l'arròs en un plat en forma d'anell.
Disposa en el centre la barreja de Casimir, i adorna per sobre amb les panses de Corint i julivert picat ben fi.
També pots utilitzar carn de pollastre, o carn de porc en lloc de vedella.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.