Pasta amb verdures, formatge Rocafort i nous peca'ns
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta
- Sal
- 200 grams de verdures mixtes (api, pastanagues, porros, etc.)
- 80 grams de nous peca'ns
- 100 grams de Rocafort
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 2 dl de crema de llet
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta al dente, amb molta aigua salada.
Escorre i drena l'aigua de cocció i reserva.
Talla les verdures a tires d'uns 2 mm d'amplada i 3 cm de llarg.
Pica les nous peca'ns.
Talla el Rocafort en cubs d'1 cm.
Salta les nous i les verdures amb l'oli durant uns 2 minuts.
Afegeix la crema de llet, porta a ebullició i amaneix-la amb sal i pebre.
Barreja els cubs de formatge Rocafort amb la salsa.
Agrega la pasta reservada, barreja bé i serveix de seguida, abans que es refredi la pasta.
Notes
Les plomes o una altra pasta es barreja amb pastanagues, porros, cubs de Rocafort i nous peca'ns.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.