Pesto de col rissada-Kale
Categoria:
Salses
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 85 grams de pinyons
- 85 grams d'anacards
- 85 grams de col rissada-kale rentada
- 3 grans d'all
- 0,75 dl d'oli d'oliva
- 2 cullerades d'aigua
- 1 llimona, només el suc
- ½ culleradeta de sal marina
1 racions
Elaboració
Elimina les costelles gruixudes de les fulles de la col
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Blanqueja amb aigua salada uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escórrer bé.
Tritura els fruits secs amb l'all i la col en un flascó, fins a obtenir un puré ben fi.
Posa la batedora a una velocitat baixa, aboca l'oli d'oliva lentament i continua batent.
Afegeix el suc de llimona, la sal i l'aigua, i bat breument.
Posa el pesto en un pot de vidre i reserva a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1523 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.