Pesto de col rissada-Kale

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 85 grams de pinyons
  • 85 grams d'anacards
  • 85 grams de col rissada-kale rentada
  • 3 grans d'all
  • 0,75 dl d'oli d'oliva
  • 2 cullerades d'aigua
  • 1 llimona, només el suc
  • ½ culleradeta de sal marina

1 racions

Elaboració

Elimina les costelles gruixudes de les fulles de la col
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Blanqueja amb aigua salada uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escórrer bé.
Tritura els fruits secs amb l'all i la col en un flascó, fins a obtenir un puré ben fi.
Posa la batedora a una velocitat baixa, aboca l'oli d'oliva lentament i continua batent.
Afegeix el suc de llimona, la sal i l'aigua, i bat breument.
Posa el pesto en un pot de vidre i reserva a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: