Filet rus amanit amb tomàquet
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 remet d'alfàbrega.
- 3 cebes tendres.
- 120 grams de tomàquets secs amb oli.
- 650 g de carn picada.
- 2 cullerades de quètxup
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de pa ratllat
- ½ culleradeta de pebre vermell dolc
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 2 cullerades de mostassa
- 2 tomàquets, grossos.
4 racions
Elaboració
Asseca els tomàquets secs amb paper de cuina i talla'ls ben fins.
Renta les cebes tendres, asseca i pica junt amb l'alfàbrega.
Barreja bé el quètxup, la mostassa, la sal, el pebre i el pebre vermell en un bol.
Agrega el pa ratllat, els ingredients picats i la carn.
Barreja bé tots els ingredients.
Forma 12 filets de la barreja i deixa reposar a la nevera durant 1 hora.
Pinzella els filets russos amb l'oli i fregeix a la paella o cuina al grill de cada costat durant uns 5 minuts.
Renta i talla els tomàquets i serveix sobre els filets russos.
Serveix els filets russos, amb una bona amanida mixta.
Notes
Ja sigui a la brasa o des de la paella, aquesta recepta sempre té un bon gust! Els deliciosos bistecs picats de tomàquet es preparen ràpidament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.