Formatge fos amb xampinyons
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Fondue
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de formatge per Fondue o raclet
- 4 tasses de xampinyons tallats
- 3 cullerades d'all picat finament
- 1 pebrot verd, sense llavors, tallat a daus
- 1 cullerada de mantega
- Sal i pebre
- 1 bagueta ben cruixent
4 racions
Elaboració
El primer que has de fer és treure la cua del pebrot i les llavors.
Després has de tallar-lo a daus petits.
Fon la mantega en una paella i afegeix l'all picat. Cuina uns segons cuidant que l'all no agafi color.
Afegeix els xampinyons tallats a làmines, o si són petits a quartos juntament amb un bitxo petit, al gust.
Cuina de 4 a 5 minuts o fins que els xampinyons estiguin prenent una mica de color.
Després afegeix sal i pebre a gust.
Posa el formatge en un motlle greixat o en una paella de ferro.
Posa els xampinyons sobre del formatge i posa el motlle al forn a 180 graus, de 8 a 10 minuts o fins que es fongui el formatge.
Serveix amb baguet ben cruixent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.