Pa amb all

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 baguetes o ciabattas frescas
  • 4 grans d'all
  • Un polsim de sal
  • ½ remet de romaní
  • 100 grams de mantega.

Elaboració

Talla la bagueta fresca o la ciabatta a rodanxes, però no la tallis completament.
A continuació, pica uns grans d'all amb sal marina i romaní en un morter.
Com més fi el piquis sabrà millor.
Barreja amb la mantega a punt de pomada.
Pinzella l'interior de les rodanxes amb el preparat d'all i mantega d'herbes.
Cuina al forn a uns 200 graus durant uns 7 minuts, o fins que quedi el pa ben cruixent.
Serveix de seguida.

Notes

Amb vi, amb una amanida o amb un filet, tothom pot assaborir un bon pa amb all. I és bo per a gairebé tothom.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: