Petites coques de Rösti
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates crues
- Oli d'oliva o mantega
- Sal
- 1 got de crema agra
- 1 remet de cibulet
4 racions
Elaboració
Pela i ratlla les patates.
La millor, més ràpida i regular forma de fer-ho és en un processador d'aliments.
Si les patates estan molt humides, embolica-les en una tovallola de cuina i escorre el líquid.
Escalfa l'oli d'oliva, forma coques petites i planes amb les patates ratllades i fregeix lentament per les dues cares fins que queden cruixents.
Sala les petites coques i serveix amb crema agra i el cibulet.
Per canviar de sabors, pots barrejar les patates, amb moniato, amb ceba, pastanaga o poma.
Notes
No, no t'espantis, no cal que primer es bullin les patates, que es refredin i que després es ratllin.
Les petites coques de Rosti, estan elaborades amb patates crues.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.