Petites coques de Rösti

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de patates crues
  • Oli d'oliva o mantega
  • Sal
  • 1 got de crema agra
  • 1 remet de cibulet

4 racions

Elaboració

Pela i ratlla les patates.
La millor, més ràpida i regular forma de fer-ho és en un processador d'aliments.
Si les patates estan molt humides, embolica-les en una tovallola de cuina i escorre el líquid.
Escalfa l'oli d'oliva, forma coques petites i planes amb les patates ratllades i fregeix lentament per les dues cares fins que queden cruixents.
Sala les petites coques i serveix amb crema agra i el cibulet.
Per canviar de sabors, pots barrejar les patates, amb moniato, amb ceba, pastanaga o poma.

Notes

No, no t'espantis, no cal que primer es bullin les patates, que es refredin i que després es ratllin.
Les petites coques de Rosti, estan elaborades amb patates crues.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: