Endívia belga fregida amb pomes i fruits secs
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Endívies belgues
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de mel
- 1 raig de vinagre balsàmic
- 2 pomes
- 100 grams d'anous
- 1 grapat de sultanes
- Sal i pebre.
- ½ remet de farigola.
2 racions
Elaboració
Cou les endívies en una paella amb mantega i una mica de mel.
Afegeix les rodanxes de poma, les nous i les sultanes.
Agrega el vinagre (molt poc, només és per aromatitzar el cuinat)
Assaona amb sal i pebre, al gust i escampa una mica de farigola, pel damunt.
Cuina a foc baix, fins que les endívies belgues estiguin al punt cruixent, que a tu t'agradi.
La mel i el vinagre balsàmic, faciliten la caramel·lització.
Notes
Endívia és l'amanida d'hivern que ens agrada, i també si en tenim un paquet a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1526 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.