Endívia belga fregida amb pomes i fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Endívies belgues
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de mel
  • 1 raig de vinagre balsàmic
  • 2 pomes
  • 100 grams d'anous
  • 1 grapat de sultanes
  • Sal i pebre.
  • ½ remet de farigola.

2 racions

Elaboració

Cou les endívies en una paella amb mantega i una mica de mel.
Afegeix les rodanxes de poma, les nous i les sultanes.
Agrega el vinagre (molt poc, només és per aromatitzar el cuinat)
Assaona amb sal i pebre, al gust i escampa una mica de farigola, pel damunt.
Cuina a foc baix, fins que les endívies belgues estiguin al punt cruixent, que a tu t'agradi.
La mel i el vinagre balsàmic, faciliten la caramel·lització.

Notes

Endívia és l'amanida d'hivern que ens agrada, i també si en tenim un paquet a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: