Bacallà a la mel
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1’200 llom de bacallà
- 4 dl d’oli d’oliva
- 200 g de farina
- 3 tasses de cafè amb mel
- 1 fulla de llorer
- ¼ litre d’aigua
6 racions
Elaboració
Primer de tot poseu en una cassola amb aigua freda el bacallà i la fulla de llorer a foc molt lent, a fi que es vagi escalfant molt a poc a poc, important l’aigua no ha de bullir, en el moment en que es veu una escuma blanca, retireu el bacallà de l’aigua amb molt de compte i l’esteneu sobre un drap blanc.
Deixeu-lo refredar 1 hora a fi de que agafi consistència, i així poder tallar-lo a tires.
Passeu aquestes tires per farina i després per una pasta que haureu fet en barrejar part de la farina, part de la mel i part de l’aigua de coure el bacallà, ha d’haver quedat una pasta lleugera.
Fregiu els trossos de bacallà, arrebossats com hem dit, en un oli no massa calent, per no cremar la mel, doneu la volta amb cura, fins que quedin rossos. Serviu abans que es refredin
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.