Tartar de salmo amb les seves torradetes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de salmó fresc
- 60 g de ceba
- 1 ou dur
- 10 g de cerfull picat
- Sal
- Pebre negra
- 0’5 dl d’oli d’oliva
- 54 torradetes de pa ben finet
- 100 g de mantega
6 racions
Elaboració
Netegeu un tros de salmó: traieu-li totes les espines i la pell. Després, emboliqueu-lo amb paper film i congeleu-lo com a mínim 24 hores. Un cop fet aquest procés, descongeleu i talleu el salmó a trossets molt petits. Un cop tallat, reserveu-lo en un recipient de plàstic i acte seguit talleu el cerfull, la ceba i l’ou dur també a trossets molt petits. Barregeuho tot junt i rectifiqueu de sal, pebre negra i afegiu l’oli d’oliva. A part, talleu llesquetes de pa i torreu-les al forn i amb un altre plat, fiqueu-hi uns trossets de mantega.
Notes
En comptes de mantega es pot usar formatge Philadelpia que es mesclara amb una mica de cibulette i unes gotas de suc de llimona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.